Doe je mee?! Kerstconcert 2017 voor iedereen in het Zonnehuis

Het is alweer bijna zover! Voor de 6e keer op rij organiseren “Muziek op Maat” en “Vioolschool Oktje Lambermont” samen het jaarlijkse Kerstconcert in het Zonnehuis. Het is elke keer weer een bijzonder sfeervolle en gezellige middag, met bekende en minder bekende kerstmuziek.

 

Doe je mee?

Dit jaar willen we jou ook graag uitnodigen om mee te doen! Speel je een instrument of zing je graag? En lijkt het je leuk om dat in groepsverband te doen, op basis van één repetitie en een optreden?

Geef je dan op bij Oktje Lambermont (oktje@klankenwoord.nl) of bij Marianne Heeres (muziekopmaatzuidhorn@gmail.com). Welke leeftijd, welk instrument en hoe lang je er al op speelt – dat vinden wij niet belangrijk. Wel dat je enthousiast bent om muziek te maken en graag met anderen de kerstmuziek wilt delen.

 

Repetitie: zaterdag, 9 december, 10.00 – 12.00 uur in Zuidhorn

Aanmelden: tot uiterlijk 18 november 2017. Voor alle musici wordt een speelbare partij gemaakt.

Concert: 13 december 2017 in het Zonnehuis, Zuidhorn

Het kerstconcert wordt georganiseerd door Marianne Heeres van “Muziek op Maat” en Oktje Lambermont van “Vioolschool Oktje Lambermont”. Een groot deel van onze leerlingen doen uiteraard mee.

Wij stellen het verbindende karakter van muziek maken centraal en nodigen daarom iedereen uit om mee te doen. Kom meespelen, meezingen of mee genieten op woensdag, 13 december 2017 om 16.00 uur in het Zonnehuis. (Gemmastraat 14, Zuidhorn).

Deelname is gratis. Een bijdrage aan de onkosten is na afloop welkom.

In de streekkrant na afloop